dinsdag 12 april 2016

Gemaakt: meer gehaakte bellen ...

Naast de groene waarvan ik het patroon vrijdag voor jullie uitschreef, haakte ik nog 2 paar bellen met de mooie bolletjes garen van Ellen.
Deze vind ik zelf bijzonder geslaagd. Ik hou van deze kleurencombinatie en ze zijn lekker lenterig geworden. De hangers zijn 4 cm in doorsnede.
Ik haalde het patroontje uit een boek, en haakte in de laatste ronde een metalen ring mee. 


Deze vierkante bellen zaten al lang in mijn hoofd. Maar eerlijk is eerlijk : ze zijn eigenlijk te groot. Ik heb lang gezocht naar metalen vierkante framen voor dit ontwerp, maar ik had er toch liever wat kleinere gehad. De vierkanten meten 42 mm op 42 mm, maar op deze manier gedragen zijn ze natuurlijk veel langer.
Ik haakte er een granny in , het patroon ervan schreef ik hier eens uit.
Hetzelfde ontwerp maar wat kleiner : dat zou helemaal perfect zijn!

Gemaakt: meer gehaakte bellen ...

meer oorbellen en andere juwelen die ik maakte via deze tag ...

Ik heb een reclame- en sponsorvrije blog en kreeg niks in ruil voor de aankoop van deze kralen. Ik kocht ze op eigen initiatief en betaalde de volle pot. / I have an add- and sponsor free blog and I bought these beads  at full price at my own initiative and without any form of compensation for writing this blog post. 
Lees dit voor mijn regels rond gebruik en copyright voor mijn ontwerpen/ More info about my rules for copyright on my designs.

4 opmerkingen:

  1. Ook mooi deze twee! De groene zijn wel mijn favoriet, heb ze op een pinbord gezet. Draag geen oorbellen meer sinds ik een bril heb, wel jammer, maar het voelt dan te vol aan mijn hoofd. Maar je kunt er ook leuk één aan een ketting hangen als hanger.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die zijn ook weer mooi geworden. Leuk dat je er tutorials bij doet. Zelf draag ik geen oorbellen maar het is natuurlijk ook leuk ze voor iemand anders te maken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi! En zo kan je ook spelen met kleur en kan je ze precies aanpassen op je outfit!

    BeantwoordenVerwijderen

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com