dinsdag 21 juli 2015

Gemaakt: oorbellen

Deze bellekes had ik nog liggen, klaar om gefotografeerd te worden. En ondertussen maakte ik ook al een nieuwe lading.
YIHAAAA
vakantie = plezant !

Ik maakte de koningsblauwe fimoschijfjes in deze bellen zelf : da's poepsimpel en ge kunt daar mooie dingen mee maken vind ik. Samen met goudkleurige onderdelen krijg je deze vederlichte bellen ...
Ze zijn 5 cm lang.
Ik gebruikte er nieuwe oorhaakjes bij : door de vorm van deze haakjes hangen de bellen echt recht onder je oorlelletjes.

Gemaakt: oorbellen

Een mooie witte vierkante glaskraal - ze lijkt wel van porselein - met een flosje van brasskleurige ketting en een klein gemêleerd gefaceteerd glaskraaltje.
Ik fotografeerde deze bellen in de speeltuin in het park. Deze boomstronk ga ik nog gebruiken voor foto's denk ik ;).
De bellen zijn 6,5 cm lang.

Gemaakt: oorbellen

Een tijdje geleden verfde ik deze houten rondelletjes met wat acrylverf. Ik vind het zelf niet zo geslaagd omdat er ook verf hangt op plaatsen waar dat niet de bedoeling was. Ik had er plakband op geplakt om het deel dat onbedekt moest blijven af te schermen, maar dat gaf blijkbaar toch geen mooie gladde lijnen. 
Toch ben ik wel content met het concept op zich. Misschien probeer ik het nog wel eens een keertje, maar dan wat zorgvuldiger.
Deze bellen zijn 4 cm lang.

Gemaakt: oorbellen

En deze zijn 5 cm lang...

Gemaakt: oorbellen

Zo
dat was het dan weer voor deze keer ;).

Ik heb een reclame- en sponsorvrije blog en kreeg niks in ruil voor de aankoop van deze kralen. Ik kocht ze op eigen initiatief en betaalde de volle pot. / I have an add- and sponsor free blog and I bought these beads  at full price at my own initiative and without any form of compensation for writing this blog post. 
Lees dit voor mijn regels rond gebruik en copyright voor mijn ontwerpen/ More info about my rules for copyright on my designs.


1 opmerking:

  1. Leuk! Vooral die met de witte vierkante kraal vind ik mooi. De combinatie van dat strakke witte met dat frummelige van die kettinkjes :-).

    BeantwoordenVerwijderen

Kan je niet reageren? Mail me! If you are unable to comment? Contact me!
bollekes.met.gaatjes.en.koordjes(at)gmail.com